Menu

Social italienska fitta

social italienska fitta

SV IT Svenska Italienska översättingar för fitta. Söktermen fitta har 16 resultat. Hoppa till Svenska» Italienska Italienska» Svenska. Engelsk översättning av 'fitta' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. Mikael Lustig har både hyllats och kritiserats för sitt utspel efter den svenska nationalsången i matchen mot Italien. "Jävla fittor är de!.

Social italienska fitta -

Här är Sveriges dröm och mardröm i VM-gruppspelet. Hej, du har en äldre version av webbläsare För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version. På lördagen mötte laget Klicka på taggarna nedan för mer i ämnet. Jag har mått väldigt dåligt över detta de senaste dagarna. Efter Jägersro fortsätter V75 i Örnsköldsvik på Solänget kommande helg.

Videos

Geography Now! France Även i Spanien och Italien fanns det "snuskiga ord" som låg nära Fitta i uttal. Tabben med namnet på den lilla stadsbilen blev en dyr affär för. Engelsk översättning av 'fitta' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. Den italienska publiken buade under Sveriges nationalsång. av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi Jävla fittor är de, skrek Lustig samtidigt som han vilt gestikulerade mot läktarna. social italienska fitta

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Social italienska fitta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *